grynet å jag ligger fortfarande på sjukhus...

2010-08-31
22:19:06

foto192 (MMS)

grynet å jag ligger fortfarande på sjukhuset. T är oxå här. Haft smärtor som resulterat i morfin spruta,ingen rolig sak. Proverna åker upp å ner,hoppas jag får komma hem till helgen då vi ska hämta hem en ny familjemedlem :-) Grynet får vänta lite till hoppas vi.


Permis

2010-08-28
19:55:03
Idag fick jag komma hem i em och inatt på permis, var skönt!

Har precis sovit en stund, känns som jag inte sovit på 12 veckor och nu känner jag av sammandragningarna i magen när jag rör mig mer.

Det är mkt som har hänt, både sorgliga saker och lite roligare, inget jag orkar ta nu då jag ska vila vila vila.

Grynet mår iaf bra!
Hon sparkar och är så livlig som det bara går, det är jag som det inte är bra med men det har bra koll.

Vi ska äta lite och se en film och sedan sova gott i min egna säng!

Återkommer när jag är hemma och har krafter att berätta allt =)

Svar på 2 utav mina kommentarer som är "hemliga"
Marjo - Ja, jag har kvar mina rosa vinglas men är icke till försäljning, tycker om de för mkt =) Vem är du föresten som vet vem jag är och inte tvärtom =)
Anonym: Angående kommentaren jag saknar dig, du får gärna ge dig till känna så jag även kan veta vem du är =)

Eftersom jag är så snurrig i huvudet så sk...

2010-08-20
23:33:52

foto191 (MMS)

Eftersom jag är så snurrig i huvudet så skulle man kunna kalla detta ett åkpass...


Då var man i sjukhusängen..

2010-08-20
23:02:25
Här får man sitta i ett litet rum och tycka synd om sej själv och utan bebis tom!

Trycket var högt idag med och lite mer äggvita i urinen så då var det bara att knalla upp på 2:a våningen, kom in på förlossningen där man fick dra allt en gång till och de gjorde de vanliga undersökningarna.
Doktorn ville lägga in mig för observation så här har jag varit sedan 13.00 idag.

Vill inte alls ta de dumma tabletterna för jag mår skit!
Huvudvärk har jag och det är en dos av dom kvar, tycker inte att det är meningen att man ska må så här, vilket jag även ska säga till rondoktorn imorgon, de ska även ta nya tox prover inatt på mig.

Mkt tankar som snurrar för inte kan jag väl föda barn nu???
Nej, nu är det ju inte dax, men jag blir rädd när doktorn säger att vi får kanske planera din födsel och när en bm säger att vi har satt in dina papper i en pärm, som du får med dig när och OM du ska hem????
Vadå OM?? nej nej nej, stopp nu vad händer????

Jag är van att bli hemskickad hela tiden, tror dock det blir likadant nu, men jag vägrar mer medicin sedan.

Ska strax lägga mig, är trött och huvudet dunkar, här ligger några mammor med sina små bebisar som gnyr och gråter, jag frågade T om det var en sådan vi hade beställt men han sa det är en nyare modell som är tystare ;o) det tyckte jag lät bra...undra vad vi har gett oss in på =)

Ngn frågade angående våra gravidfoton, kommer att lägga ut några när vi har fått dom, vi ska först bestämma oss för vilka innan vi får dom.
Allt blir lite förskjutet nu för detta var inte planerat, vi får helt enkelt se hur allt är imorgon.

Så nu säger jag godnatt och ska se om man kan sova i denna säng som precis täcker mej, typ ;o)

Har trott jag varit på väg att lämna jordelivet

2010-08-19
19:55:55
många gånger idag, men än så länge så är jag kvar här iaf.

Fy fan rent ut sagt så kasst jag mår, det är de där jäkla förbannade tabletterna, jag tåler ingen ökning och inte så mkt.
Det kliar i hårbotten (vilket är det minsta problemet) värst är huvudvärken och kräkningarna.
Varit vaken många gånger inatt, vid 6 tog jag 2 starka tabletter, hjälper nada och sedan har hela dagen varit som i en dimma.
Har iaf tagit mig upp och T fixade den enda maten som jag ville ha, köttbullar och makaroner!
Det har jag varit sugen på ända sedan jag såg det på tv i en reklam (kommer du ihåg Helena).

Har långt ifrån fått i mig alla piller idag, det går helt enkelt inte, kräkningarna kan jag oxå ta men inte huvudvärken, den är från helvetet....

Jag tror att vi har tagit ett beslut nu angående katterna, det får nog bli lilla Hugo som får stanna hos oss.
Jag observerar de noga och vi har diskuterat lite, först och främst måste vi tänka på lilla grynet och hade vi inte haft henne hade det kanske blivit Bella.
Vi har idag iaf fått mer mat av ägaren och en transportbur, ska få hit lite mer saker sedan och jag tänkte lära han att bära halsband.
Usch, det är inte lätt att välja, hon är så himla fin men det är bättre att rädda en katt än ingen alls.

Isch

2010-08-18
22:43:49
Ingen vidare bra dag idag, vaknade runt 2 och har haft huvudvärk hela natten, morgonen och mådde riktigt dåligt när jag vaknade.
Har sedan blivit värre och tagit lite starkare tabletter men det har inte blivit mkt gjort, var så skönt när T tog tag i att rymma upp så att alla sakerna är borta här nere, men vet inte hur det ser ut där uppe ;o)

När jag klappade Hugo innan idag så satt där en mega stor grå blodsprängd fästing, isch!
Vi har tagit bort den + en annan mindre, badat honom och klippt klorna så nu e han fin, han var så duktig och satt still när vi tog dom.

Vi har även fått se bilderna som Emelie tog, jag blev halvt chockad över hur STOR jag verkligen är, jag upplever mig inte så stor men flera bilder brukar inte ljuga, det är svårt tycker jag att tycka det är ok eftersom man är gravid men jag har så mkt vatten så det är inte så konstigt, men jag kan ändå inte vänja mig vid att se mig så.

Snart blir det sängen igen och hoppas på att jag mår bättre imorn =)

Det går lite segt

2010-08-17
21:22:40
just nu med uppdateringar, har haft lite att göra om dagarna och då får energin gå till det och sedan sover jag ju mest ;o)

Idag var jag nere i Malmö på ikea för att göra klart lilla matsalshörnan och jag har fixat och donat, är ej klart då T har spelat fotboll ikväll så vi får göra klart imorn men det blir bra =)
Det har varit ett riktigt höstväder hela dagen och då är det mysigt att tända massa lampor och mysa inne, grynet kommer egentligen perfekt, när man kan vara inne en massa å mysa ♥

Hade lite andra ärende med som jag gjort idag så nu e jag trötter, gjort lite chokladpudding som jag tänkte mumsa i mej hihi, det tycker jag att jag förtjänar ;o)

Hoppas våra gravidfoton kommer imorn så vi släpper vänta sålänge.Lite nytt

2010-08-16
21:50:18
Det är alltid trevligt med lite nytt i hemmet.
Idag har vi varit på Mio och köpt ett nytt köksbord, med plats för 6 st och två på kortsidan oxå har vi beställt en inläggskiva.
Självklart blev det nya problem då bordet är så mkt större så nu har jag hittat små lösningar så ni får inte se det förrän det är helt klart =)

Det blev även en ny matta, en lite mindre och i sandfärgad men mkt vitt i den, känns väldigt annorlunda mot ens fötter men denna ska inte ludda!
Vi lämnade först tillbaka en matta till ikea för den ludda så, la till mer pengar och tog en annan som inte skulle ludda men icke sa nicke, 2500:- hejdå!

Vi köpte även nya löpare och dekorationskuddar så när vi väl är klara så tror jag det blir toppen!
Alltid kul att förnya sig och verkligen känna att det här blev riktigt bra!

Var även inom babyland och köpte täcke och kudde, lakan och påslakanset till vagnen.

Ni kan iaf få se lilla hörnan i soffan nu, där vi bytte ut kuddarna, passade perfekt till mattan!


Mitt liv - just nu (långt)

2010-08-15
14:48:52
Bebis&Jag

Man skulle väl kunna säga att det är iof sig ett liv men ingen livskvalité, det är ingen livskvalité när man inte ens orkar stiga upp ur sängen, duscha, se fram emot saker, göra saker utan mest går och väntar, rädslan är väl störst att den lilla ska komma ut och jag fortsätta må så här?

På sjukhuset konstaterades att grynet väger 2kg och hon ligger precis på linjen över hur en bebis ska väga och vara vid denna tidpunkt, det gör mig glad iaf, att ut kommer ingen 5kg klump förhoppningsvis och att hon är en riktig bebis, känns riktigt bra att hon har det bra och att allt ser fin fint ut där inne.

Ctg togs på mig, toxprover togs, allting ser bra ut och ingen hf är på gång just nu iaf.
Trycket är antagligen det som spökar, 160/110 det kan ingen säga är bra på vare sig en vanlig person eller en gravid sådan.

Jag blir riktigt irriterad när de inte själva kan kommunicera, läkare-läkare utan patienten ska få ta skiten, men en sak lär man sig på vägen, dels får man mkt lärdom inom sjukvården vilket jag tycker är intressant, sedan så lär man sig vad som är rätt och säger ifrån, för har man inte själv koll, vem ska ha det?
Inte litar jag på läkare...för tyvärr vet de inte alltid bäst för då hade de inte sagt olika saker..

Jag skällde iaf på medicinmottagningen som enligt mig är helt värdelösa på detta sjukhus, efter mkt om och men fick vi träffa en annan läkare där då min har sem än.
Nu är dosen höjd, ska jag hurra?
Nej, för ytterligare med trötthet, illamående kommer utav tabletterna.

Jag får ta en dag i taget, ont i händer, ben, fötter utav svullnad, en finnig haka fick jag på köpet men går det hela vägen är det endast 7 veckor kvar, MAX 9 veckor, det känns bra.


Här hemma

Vi har fått upp allt i klädkammaren, snart klara där inne och jag har rensat vilket är skönt, på grynets rum är allt nästan klart, sängen är bädad och möbler på plats, vagnen är även hämtad och den står så fint i hallen och väntar på en liten bebis =)

Vi har även gjort en gravidfotografering i fredags, Emelie Ohlsson var här, vi hade väldig tur med vädret och kunde ta bilderna ute, vi får se nu i veckan hur de blev =)

Efter åkte vi faktiskt och åt ute, på Haket, god mat men lika dålig service denna gången.
Har även varit ute och ätit med Helena, lite orkar jag ibland men det känns bra att de människor som man umgås med har förståelse.

Idag bakar T, ja ni läste rätt HAN bakar, jag berättar härifrån hihi, idag ska det bli piroger och pizzabullar som ska frysas in, bra att lära han så han kan baka fika bröd när grynet kommit och jag inte hinner hihi.


Katter

Vi är kluvna men behöver inte ta beslut just nu iaf.
Vi har fått veta att den ansvarslösa grannen inte ska ta med sig sina katter för den nya mannens barn är allergiska.
Hon letar ny ägare åt dom, vi kan tyvärr inte ta hand om dom, inte båda iaf.
Har lagt en lapp i brevlådan att vi vill ha lite info så får vi ta ett beslut därefter.
T är allergisk lr inte riktigt så mkt för det går bra, men hur väljer man katt?
Hugo är tyvärr väldigt gapig av sig, mkt kelig, sover hela dagar och vill gärna vara ute hela natten, vill inte att man tittar på hans klor och är lite mer vild.
Den andre är lugnare, sover gott om natten, ute på dagen, går att klippa trots sura miner, den lär sig väldigt fort vad den får och inte får.
OM det blir ngn får det nog bli den sista, men vad händer med den andre?
Vi måste även tänka på bebis, inget får ju äventyra det, många frågor men vi får se efter att hon hört av sig.
Blandat

Idag ska vi hem till mamma, äta kålpudding, jag bjöd in oss själva, det är så gott så!
T ska ta en semestervecka nästa gång han jobbar så får vi 3 lediga veckor, kan behövas, mkt småfix kvar och en kräftskiva med grannarna hade vi tänkt oss.

Ska försöka att uppdater oftare och lite mer text ;o)
Bilder ska jag försöka få upp med, efter vi har valt ut gravidbilderna så får ni kanske se ngn sådan om ni är snälla.

Söt mise som sova i grynets säng innan vi hade gjort klart den, nu får vi ha ett lakan där så den kan ligga ovanpå.Dåligt med uppdateringar pga

2010-08-12
16:18:45

att jag är så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen...
Mina ben värker, mina händer värker, jag vill bara sova sova sova, ingenting hjälper och jag orkar absolut ingenting.

Imorn ska jag upp till sjukhuset för nya toxprover + ultraljud så får jag höra vad de säger, det kan inte vara "normalt" att man ska vara såhär trött, jag kommer aldrig att orka av 8 veckor till i sådant här läge.
Sist hos bm hade jag endast spår av äggvita, idag var det en 1:a, ska ta med morgonurin imorn så får vi se då.
Det är "hemskt" att säga det men jag hade nästan hoppats på en 2:a och att ngt göra men jag är bara imorgon i 32 hela veckor och grynet skulle behöva ligga kvar där inne i några veckor till men hennes mamma är så trött så trött. Samtidigt så vill jag ju inte att hon ska ligga på neo och vi bosätta oss på sjukhuset så nej, nu får du allt stanna kvar där inne MEN de kanske kan hjälpa mamma med hennes trötthet så vi orkar kämpa tillsammans =)

Vi får helt enkelt se vad som händer, i värsta fall får jag sova mig igenom 8 veckor för jag orkar absolut inte göra någonting.


Jag känner mig mest less på det mesta. Här...

2010-08-11
13:38:50

foto188 (MMS)

Jag känner mig mest less på det mesta. Här är massor att göra,jag har ont i händer å vader,trött å mår illa. Inte mkt som är kul och det saknas ibland förståelse för dom som inte varit i denna sits. Nu ligger jag å tittar i taket å återkommer när ngt kul händer.


Kommer nog bli toppen!

2010-08-08
23:06:03
Mannen min var duktig trots det inte var så enkelt, två skenor är uppe och endast en återstår innan vi kan börja rensa och hänga upp kläderna.
Sedan ska andra sidan fixas med men en hatthylla där vi ska förvara saker, tror det kommer att bli toppen när det blir klart på tisdag =)

Sedan får vi fixa lite i grynets rum, tänkte vi skulle göra pizzabullar och piroger och frysa in så vi har i frysen som vi även måste rensa.
Skönt att få gjort allt detta innan hon tittar ut.

Ingen katt som velat gå ut än, de morrar och bråkar med varandra men nu sover de lugnt, en uppe en nere, den i soffan brer ut sig på hela kudden, här är vi inte pryda utan fläcker ut oss rejält :p

Jag blir uppe ett tag till, klockan får sättas imorn då det är dax för medicinmottagningen och koko sa göken där.

Var tog tiden vägen?

2010-08-08
16:46:32
Jag la mej i soffan bland alla kuddarna och läste och läste, helt plötsligt är T uppe och jag undrade om kl redan var 4?
Tydligen var hon det så jag har läst länge och nu har jag läst klart boken!

Det är mörkt, det regnar, ena katten sover fortfarande på stolen, den andre kom ner och la sig i soffan bredvid mig, det är en mysig söndag, jag tycker om höstväder =)

T försöker sätta ihop en pall, ja han är inte direkt en handyman när han svär åt den..en pall så jag tror nu att efter jag har ätit upp min fika så ska vi hjälpas åt i garderoben, känns tryggast ;o)

Söndag

2010-08-08
13:55:07
Det är märkligt att jag endast behöver gå så ofta på toaletten på natten, oftast blir det runt 4 sedan runt 6 men sedan så somnar jag så gott så, det gjorde jag imorse.
Orka inte ens engagera mig i att T kom hem, där låg jag å snarkade så gott hihi.

Vaknade lite efter 12, då stod regnet som spö i backen, min första tanke var då, katterna!
När jag öppnade dörren så kom först en blöt katt in, sedan den andre, de fick varsin skål med mat så de inte skulle börja bråka.
Nu ligger den ena där uppe och sover och den andre här nere, förstår inte ägarna, borta i snart 2 veckor och tänker inte på sina små djur.Jag har ätit och surfat runder, tror jag ska slänga upp benen i soffan och läsa lite i min bok.
Den kunde ha varit mkt bättre och jag har redan listat ut slutet men nu måste jag ju läsa klart den =)
Älskar chicklit böcker men denna var inget vidare.

När T vaknar ska vi börja i klädkammaren, spännande!
Igår när jag gick upp så började jag först rensa bland papper sedan började jag rensa i vår byrå så jag var faktiskt lite duktig sådär mitt i natten :p

Det är bara till att anpassa sig

2010-08-07
23:25:21
Det var inte jättemånga ärende idag men jag var ändå helt slut när jag kom hem, borde ha sovit en stund men vill inte sova bort all tid med T.

Vi skulle satt upp allt i vår walk in garderob men grannen var inte hemma så kunde inte låna borren, nu har vi fått den så det ska vi göra imorn =)
Vi fick iaf upprymt här hemma, jag satt å peka å T fick vara mina händer, sjukt jobbigt att själv inte orka så mkt men vi får hjälpas åt =)

Var inne på babyland och hittade sakerna som behövdes, nu har grynet en Pingu mobil över sängen, en ny babysitter och lite annat smått å gott, babyvakt blev även köpt.
Tänkte jag kunde sätta den bredvid vår säng så hör jag när T vaknar lr om han pratar i sömnen ;o)

Tog även bilder till körkortet ha ha ja men de får ni inte se, usch tycker inte om när okända folk ska ta kort på mig och hur trollar man bort 20kg?
Aja, det blir ju lite luddigt och svart och vitt sedan, å när man har gått ner så kan alla istället säga, oh så smal du blivit när man tittar på körkortet ;o)

Trött var det ja, blir sängen om ett tag, katten är inne som alltid sedan 23.00, ligger nu här bredvid mig och sover så sött.

Lördag

2010-08-07
12:07:17
Uppe lite tidigare idag iaf =)

Låg igår å fundera på vad jag skulle sätta klockan på, först var jag väldigt optimistisk, satt den på halv elva men ändrade den till 11 och halv tolv kom jag upp.
Det känns riktigt trist att man inte orkar gå upp innan, mår så illamående då med men det är bara att inse att så är det just nu och att man får ta allt i den tankten som det går.

Snart har jag ätit frukost och ska fixa till mig, får bli lite extra idag för ska ta kort till körkortet, var det tvunget att det skulle vara NU när man ser för jäklig ut i ansiktet??
Ytterligare ett körkort där ingen sedan kommer känna igen en på =)

Sedan ska jag iväg på lite ärende så får vi hoppas jag hittar det jag behöver.

Äsch, så kan det gå

2010-08-06
23:41:53
Saker å ting blev inte riktigt som planerat idag, jag fick för mig att vi skulle åka till Ikea/Malmö då vårt stora inte har öppnat än.
Vi ska göra om i garderoben så där blir mer plats och borra upp hyllor m.m. som jag tror kommer bli kanonbra!

Jag stod med listan i högsta hand, T skulle leta upp en klänning till mig som inte fanns någonstans och jag fick ett halvt gravid utbrott, när vi kom iväg så skulle vi inom och avboka våra biljetter och sedan åkte vi.

Vi kom ner i tid och trodde att det skulle gå snabbt men det var helt inkompetenta på det stället, den första tjejen vi frågade om hjälp svarade:
- Skulle du kunna hjälpa oss? (vi)
- Helst in (hon)
Så svarar man sina kunder?

Vi fick gå vidare till en annan, då visade sig att det inte var så konstigt att vi själv inte kunde klura ut var det låg då de hade bytt artikelnr!!
Killen var inte till ngn vidare hjälp och efter många turer så listade jag själv ut det mesta, idioter och jag fick skälla lite till, sover jag nog gott inatt :p

Vi fick ändå inte med oss allt, hittade dock en annan sak som vi faktiskt hade här i helsingborg som jag ska köpa imorn så tror jag det blir perfekt, nu vill jag börja på direkten ju hihi, längesedan jag kände så för ngt.

Klockan blidde mkt, vi snabbt inom Max i Malmö å åt, sedan snabbt hem å T var tvungen åka te jobb.
Hade vi vetat det skulle bli så här hade vi tagit bio istället men nu hoppas vi att vi har fått med oss rätt saker och att det kommer att bli bra =)

Jag ska lägga mig och läsa om ett tag för ska ställa klockan imorn, då vankas det en fika runda med mamma och jag ska titta på några saker.
Saknar även Helena, var ett tag sedan vi sågs så en sådan fikadejt måste vi få till med.

Godnatt!

Kunde varit en bättre natt

2010-08-06
14:11:58
Trots att jag läste länge och var trött när jag la mig så kunde jag inte somna, tittade på klockan varje halvtimme tills hon säkert var runt halv 5.
Har väldigt ont i mina fötter och händer, har jag inte fingrarna utsträckta så somnar dom direkt och det vaknar jag utav, börjar bli riktigt jobbigt med benen med.

När T kom hem så åt jag lite yoghurt, tog min medicin och försökte sova igen, somnade om runt 10.
Då drömde jag en massa drömmar om personer som varit i mitt liv förut och sedan blandade jag ihop allt till en salig röra ha ha ja som man kan få ihop det!

Vaknade runt 13, då visste jag varken vem vad lr hur men nu börjar hjärnan klarna till efter frukosten.

Har precis köpt biljetter till bio ikväll, ska bli skönt att komma ut snart gått en vecka sedan jag var ute.

Idag får vi även fira grynet som är exakt 31 veckor och nu går vi in i vecka 32 =)

Jag blev lite rörd när jag såg vad t hade ...

2010-08-06
01:51:12

foto183 (MMS)

Jag blev lite rörd när jag såg vad t hade ställt i grynets fönsterkarm,lilla John Blund. När han rensa ur sina saker kasta han lite men hade tagit upp john blund igen å ställt i sitt skåp på jobb. Han ville vår bebis skulle ha den å nu står han å väntar på henne,hoppas han gör så hon sover gott om nätterna ;-)


Fina saker och snabb leverans

2010-08-06
00:39:30
Det var babysakerna som vi hade beställt som hade kommit, var ifrån babyshop.

Vi blev iaf nöjda över dom och både T och jag tyckte att lekbågen var riktigt rolig hihi


Den första har prasslande vingar och den lila är en skramla.
Sedan den i mitten sätter man på och slår man på den så kommer bara ett litet ljud, slår man den underifrån så börjar den spela och de små stjärnorna blinkar =)


Fina saker ifrån Lundmyr


Skötväskan ifrån Skip Hop, finare irl med färgerna.
Kommer bli kanon och får plats med det som vi behöver i den.

Trött börjar jag bli nu trots att jag sov några timmar ikväll.
Ska gå upp och brukar småfixa innan det blir sängen men vi hörs imorn!

Nytt köksbord

2010-08-05
22:25:49
Ngt som vi behöver investera i är ett nytt köksbord, det vi har nu är lite för litet för att ta hit folk, 4 platser är inte så mkt och nu blir vi snart 3 st.

Har tittat runt lite, på Mio hittade jag en serie som de har som de har haft länge, tyckte de borden var fina och det viktiga är att de passar in till våra stolar som är nya.
De är ifrån samma serie men tror att färgen längst ner passar oss bäst.
Det ska tydligen gå att köpa inläggskivor med vilket är bra och det bästa är att när det är en "standard" serie så lär man kunna köpa skivorna sedan.

Tittade först på ikea men tyckte inte där var ngt som passade oss, men detta borde har blivit kanon hemma hos oss med två fina svarta löpare över då stolsdynorna vi har nu är svarta.


Nu blir det fika!

2010-08-05
15:50:09
Se så fina dom blev!
Hoppas de smakar gott med, recept kommer senare =)


Det snurrar, det snurrar, det snurrar

2010-08-05
15:28:35
Åhoj, här får man åka karusell utan att betala biljetten, inte dåligt...och där har ni svaret till varför jag inte kan åka och hämta paketet själv, om ni undrar.

Slängt in en maskin till och satt på torktumlaren, svängde ihop några muffins, märkligt det skulle bli 12, blev 6, nya muffins jag testar, behövde inte ens föra väsen med elvispen =)

Efter fikan så får jag nog vila ett tag, riktigt tradigt att lägga sig när T går upp, men han kanske tycker det är skönt med lite egentid med.

Sådant tycker vi om!

2010-08-05
14:46:03
Jag hade förra veckan köpt gele till T på nätet, han använder Label M hair glue, beställde ifrån glamaholic då det var slut på den vanliga sidan där vi annars handlar ifrån.

Ingen vara har kommit så jag mailade igår, fick svar snabbt, väldigt trevliga och de kollade upp det idag.
Hade varit strul med kortbetalning men mkt riktigt hade jag ju rätt =)

Som kompensation så skickade de med ett Label M schampo, det tyckte jag var snällt och sådant ska man ge credit för, kostar ändå 150:- och nu får vi chansen att testa det.


Torsdag

2010-08-05
14:32:01
Som vanligt så hittar ni mig runt 1-2 tiden här =)

Vakna runt halv ett så lite tidigare idag, men är trött, illamående och ont i livmodern.

Satt på en maskin tvätt och hämtat min avi, tror nästan att det är skötväskan och barnsakerna som kommit, riktigt snabb leverans isf, ska se om "ngn" vill åka och hämta paketet åt mig.

Jahopp, det var allt som jag hade att dela med mig just nu...

Dax att strutta i säng

2010-08-05
00:41:34

Idag har jag duchat, upptäckt att mitt ena bröst iaf fungerar då där kom gul råmjölk ur det, väntar vi bara på det andra :p Ätit pizza ifrån la pizza, umgåtts med älsklingen, sett livet på bb.


Min pizza, vi slog till med lite "finare" pizza idag =)

Nu så ligger lilla katten och sover, den brukar sova här om nätterna, T såg att de hade börjat flytta nu, visste de skulle flytta till den 1 okt, lite trist att de flyttar redan, vi kommer att sakna misarna!


Se så fin den är, jättesnäll med, kanske kan vi få adoptera den ;o)

Vi får skaffa oss en egen när T tåler dom och vi har tid över, nu väntar vi ju på vår egna lilla bebis.

Skönt att lägga sig nu, får vi se när jag vaknar imorn =)


♥ 4 Augusti 2009 ♥

2010-08-04
14:07:23

Det är idag för exakt ett år sedan, det var även en onsdag =)

Jag och älsklingen låg vid poolen vid denna tidpunkten, hade det riktigt varmt (48grader) och skönast var det i poolen.Jag som inte tycker om värmen och solsemestrar har den senaste tiden faktiskt längtat att få åka på en solsemester =)
Nästa år i slutet av aug har vi planerat en resa tillsammans med grynet till Grekland, ngt att se fram emot =)

Tillbaka till förra året, vi hade sedan länge bestämt att förlova oss där och hade ringarna klara, det blev den 4 just för jag tycker om jämna datum =)

Vi gjorde det på kvällen, nere på stranden vid solnedgången, varmt och svettigt ;o)Där står ngt ingraverat i våra ringar som passar just oss.

Fick ett sms av T inatt där han gratulera oss och var "glad" över att jag hade valt honom, jag skulle nog säga tvärtom. Det är inte många killar som hade stannat kvar i ett förhållande där det har varit kämpigt många gånger, jag blev sjuk ganska så fort och att det har tagit sin tid att bli frisk.

Frisk blev jag och för ett år sedan när vi satt där så kunde ingen av oss tro att om ett år så sitter jag här "lika tråkig" :p men med vår bebis i magen! ♥
Att vi ska bli mamma&pappa, det fanns varken i min värld då eller hans, där ser man hur snabbt livet kan ändras och jag är tacksam över att han har funnits vid min sida hela tiden och kämpat, det är ett bevis på äkta kärlek =)

Gifta oss kommer vi att göra en dag, inget är bestämt då vi inte riktigt är överens om hur, men det är inget som vi behöver brådska med tycker jag.

Jag är iaf glad över att han valde att stanna kvar och kämpa med mig, trots det är kämpigt med lilla grynet så vet jag att vi kommer att bli en bra och kärleksfull familj, jag har så mkt kärlek att ge till dom båda.                                    ♥ Jag älskar dig! ♥


Onsdag - Morgon?

2010-08-04
13:50:37
12:50 stod klockan på när jag vaknade till liv utan huvudvärk, skönt för den satt i länge.
Måste vara riktigt trött men nu ångrar jag att jag inte tog mina tabletter tidigare för nu får man väl snart lägga sig igen :s

Jag känner mig som världens tråkigaste människa och det är inte svårt att bli deprimerad, innan var det helt ok när man ändå kände att man hade ork, energi men nu orkar jag inte mkt mer än att sitta och ligga.
Känns som alla blir lidande för man orkar inte vara social eller umgås men jag antar att det är viktigt att tänka som så att de gånger jag orkar, då gör jag det och de andra får jag vila, för vila är ngt som jag måste göra då jag blivit ordinerad det.

Frukosten slank ner och vet ni vad jag kom på, vi har inte köpt några babywatchers, så ytterligare ett köp.
Vet att grannen har ifrån ikea, läste i tidning igår att de är inte så bra och har grannen dom så får man in deras ljudvågor :p Det är kanske inte så passande då hihi.

Idag är inte heller ngn vanlig onsdag ;o)

Blir man färdig ngn gång?

2010-08-03
23:12:16
Då har det blivit handlat lite till till grynet, blir man klar ngn gång?
Är glad över att vi började tidigt annars hade det blivit stressigt och väldigt panka snabbt :p

Det som är kvar nu är ett regnskydd och overall.
En ny babysitter ska köpas i helgen på babyland, den vi köpte billigt var inte bra oxå en mobil till sängen SEN är vi klara =)

Idag handlade jag gardiner till hennes rum:


De passar såå bra in i hennes rum som redan har vita, sedan är det samma färg som tapet och fondtapet så perfekt!


Kuddfodralen till vår säng =)


Sedan har vi bestämt skötväska och det blidde denna ifrån Skip Hop:En lekbåge att sätta över babysittern som spelar när hon rör djuren, har länge letat efter en sådan så det var även perfekt!

Sedan tycker jag om Lundmyrs kläder och eftersom vi helt har glömt att köpa ngt i den serien så blidde det 3 sista saker =)


Söta mjuka filten som ska direkt ner i bb väskan =)


Söta tossor!


Fina bodyn.

Skönt att ha detta gjort med, jag har även varit där uppe och fixat lite med skötbordet.
Innan ikväll så har jag även satt upp våra väggord.

Nu börjar jag få huvudvärk, det tycker vi däremot inte om, kan vara den nya medicinen men gäller att hålla koll på allt så jag inte börjar må sämre.
Ska ta ngt att äta, vara uppe ett tag till och sedan lägga mig, antar att man vaknar om det är ngt, som jag skrivit förr så tycker jag inte alls om att inte veta när hon kommer.

Det är ju ändå 9 veckor kvar men med det man har så kan hon komma inatt, nästa vecka eller om 5 veckor, synd hon inte själv kunde tala om det :p

Gott gott!

2010-08-03
20:43:00

foto182 (MMS)

Gott gott!


Fy f*n

2010-08-03
15:01:33
Jag verkligen hatar när de ska ge mig ny medicin eller höja den jag har och jag får biverkningar.
Utav Trandate kräktes jag i en vecka, tog den nya idag, eller ett komplement till den jag redan har.
Jag mådde så illa så det var helt sjukt, blev helt väck och kände mkt för att kräkas men jag tog mig upp till sängen och somnade i 3 timmar, nu känns det bättre.

Helvetes tabletter rent ut sagt!

Så idag har det inte blivit mkt gjort på dagen men dagen är ju inte slut än =)

Nu ska jag beställa grynets gardiner och fixa lite viktiga saker.

Uppe tidigare idag

2010-08-03
10:13:48

Antar att jag inte behöver hur mkt sömn som helst =)
Fast jag är trött, men nu idag börjar jag med en blodtryckstablett till av en annan sort, hoppas jag blir lite piggare om det kan gå ner lite.

Jag gick upp vid 9, den ena katten har sovit hos mej inatt, sedan gick den ut när den andre kom in som nu sover däruppe någonstans =)

Frukost har jag ätit, surfat runder lite, blir en liten tupplur sedan, ngn maskin tvätt och sen som vanligt får vi se vad jag orkar.

Har iaf hittat gardin till grynets rum, blir den + två kuddfodral till vårt sovrum, bild får ni se senare =)

Idag är en sådan dag då man blir lite halvt deprimerad över att inte orka göra ngt, oftast känns det lite bättre när jag tar mej i kragen å gör ngt :p


Då blir det sängen igen

2010-08-02
23:47:14
Är så sjukt trött så nu ska jag lägga mig, hoppas på att bli lite piggare med de nya tabletterna jag ska börja med imorn annars så är det väl bara till att stå ut i 9 veckor till...

Ska iaf bli skönt att krypa ner så får vi se vad morgondagen bjuder på.

Ikväll har det endast blivit lite tv och slösurfande.

Sov så gott!

Sleeping beauty

2010-08-02
17:53:12
Återigen beror den glesa uppdateringen på att jag sover =)
Vi kom inte hem förrän 02:00 igår och jag har sovit tills nu, varit uppe och ätit frukost men la mig igen.
Klarar inte av att vara uppe sålänge för då sover jag hela dagen, får försöka ändra på det denna veckan.

Grynet sparkar och boxas och mamma försöker prata med henne men då sparkar hon bara mer ;o)

Kvällen hos grannarna var superbra!
Lika trevligt som alltid, först fick vi bröd med ngn ost och seranoskinka? Vet inte riktigt vad sådan skinka heter.
Sedan grillad entrecote, färsk potatissallad och wokade grönsaker från grillen, supergott!
Till efterätt vad det ngn mascarpone mousse, dock tålde inte min mage riktigt det =)
Å senare hemmabakade muffins!
Vi spelade, åt och hade trevligt, T sa vi kanske ska gå hem nu?
Då var kl kvart i två!
Vi har verkligen fått härliga grannar och lilla Leah skrattade och var så glad när hon var hos mig, jag såg nog rolig ut hihi, längtar tills vi har en egen =)

Idag ska vi grilla lite korv, bröd och pommes så det är vad som händer härnäst =)

Mkt att ta igen

2010-08-01
14:51:40
Har inte suttit vid datorn förrän nu, ni vet ju att jag sover om jag inte är å gör ngt ;o)

Besök hos bm (får ta det i ett annat inlägg), fredagsmys fick det bli i fredags då det regna och regna, jag sov bort hela dagen.
Vi köpte Pizza & godis, Helena kom och vi såg 2 filmer.

Igår Lördag var det bättre väder, var en sväng på väla och fikade med Helena, handlade ett linne och ett par leggings, när jag kom hem kom jag på att de tagit betalat för 2! linnen *morr* jag som inte var så uppmärksam.
Vila ett tag och på kvällen åkte vi ner i stan, åt på Harrys, gick en runda på festivalen och sedan satte vi oss på en uteservering och njöt av en skön sommarkväll =)

Är vaken just nu :p men ska snart gå å vila lite innan vi ska in till grannar på middag och en trevlig kväll där.
Solen skiner och vi hoppas på en fin kväll så vi kan sitta ute.

Grynet sparkar väldigt mkt, har mkt sammandragningar när jag går, gör så ont men det får gå =)

Lite bilder ifrån i fredags, dock så har T helt missat att när man väger 101kg!!!!! så ska man inte låta visa kort få vara kvar i kameran ;o)


Mumsig mat!Nej, nu ska jag vila lite innan det blir duschen, skönt att man inte har så lång väg hem sen :p